top of page


Flúgos EtyekenLány- legénybúcsú, születésnap, csapatépítő, baráti társaságoknak

Szerettek kimozdulni a városból a barátokkal? Szerettek játszani? Szeretitek a finom ételeket és italokat?
Akkor ez a program nektek való!


A helyszínről röviden – Etyek

Budapesttől 30-40 percre található Magyarország egyik legismertebb borvidéke, ahol elsősorban fehérbor készül. Legnagyobb területen chardonnay-t és Irsai Olivért találunk, de jelentős fajta az olaszrizling, a szürkebarát, a sauvignon blanc és a rajnai rizling. Kékszőlőből, a „sámpájni” minta nyomán, a pinot noir a jellemző. A hegyes-völgyes borvidék lenyűgöző szépsége, a több mint 150 éves pincék és a hamisíthatatlan nyugodt, csendes vidéki hangulat kellemes időtöltést, ideális kirándulási lehetőséget kínál.

FLÚGOS KIRÁNDULÁS ETYEKRE, AHOL NEM A KOR SZÁMÍT, HANEM AMI BENNED ÉL!
 

 4-5 órás rövid program

Minimum létszám 6 fő, maximum létszám 40 fő – (20 főtől zártkörű rendezvény)
Utazás: egyénileg, tömegközlekedéssel vagy bérelt járművel.

Program ismertető:

Az animátor a helyszínen fogadja a csoportot. Etyeket és a házigazda helyszínt röviden bemutatja, majd ismerteti a játék menetét – 30 perc
Vicces csapat feladványok a helyszínen, időjárás függvénye szerint kül- és/vagy beltéren. (játékidő 1,5-2 óra)
A játékot egyedileg állítjuk össze az eseményhez, a létszámhoz, életkor és nemi összetételnek megfelelően. 
A győztes csapat egy házi ajándékcsomag boldog nyertese lesz. E
béd előtt vagy után, lehetőség van az állatsimogató megtekintésére. 
Ebéd: igény szerint kérhető leves, vegyes tál (rántott- és grill húsok, rántott kolbász – helyi specialitás , grill zöldségek, köretek, savanyúság, desszert)
Az ebéd mellé kérhető korlátlan ital fogyasztás a program ideje alatt. A program után egyéni érkezés esetén lehetőség van tovább maradni Etyeken, ahol a borúton egyénileg bárhol tudnak borokat kóstolni. Bérelt jármű érkezése esetén kötött a visszaindulás. A programhoz kérd egyedi ajánlatot.


8-9 órás hosszú program
Minimum létszám 6 fő, maximum létszám 40 fő – (20 főtől zártkörű rendezvény)
Utazás: egyénileg, vagy bérelt járművel.


Program ismertető:
Az animátor a helyszínen fogadja a csoportot. Etyeket és a házigazda helyszínt röviden bemutatja, majd ismerteti a játék menetét – 30 perc

Délelőtti programnál két lehetőség közül tudtok választani:
a, Csapatokban kolbász készítés, az elkészült kolbászokat a helyszínen kisütik és vacsorára eltudjátok fogyasztani. b, Vicces csapat feladványok a helyszínen, időjárás függvénye szerint kül- és/vagy beltéren. (játékidő 1,5-2 óra) A játékot egyedileg állítjuk össze az eseményhez, a létszámhoz, életkor és nemi összetételnek megfelelően. A győztes csapatot ajándékcsomaggal jutalmazzuk. 

Ebéd: igény szerint kérhető leves, vegyes tál (rántott- és grill húsok, rántott kolbász – helyi specialitás , grill zöldségek, köretek, savanyúság, desszert) Az ebéd mellé vagy egész napra kérhető korlátlan ital fogyasztás a program ideje alatt. Ebéd után egy 30 perces szabadprogram, melynek keretében körbe tudtok sétálni a borúton vagy megnézitek az állatsimogatót. 

Délutáni programnál két lehetőség közül tudtok választani:
a, Etyeki sajtműhelyben tárlatvezetés és sajtkóstoló – 1-1,5 óra
b, Etyeki sajtműhelyben tárlatvezetés és sajtkóstoló, ezt követően vajköpülés, az elkészült vajat haza is viszitek elfogyasztani- 3 óra

A program után egyéni érkezés esetén lehetőség van tovább maradni Etyeken, ahol a borúton egyénileg bárhol tudtok borokat kóstolni. Bérelt jármű érkezése esetén kötött a visszaindulás. A programhoz kérd egyedi ajánlatot.

MI BIZTOSÍTUNK MINDENT AZ EMLÉKEZETES ÉS ŐRÜLETES ÉLMÉNYHEZ!

bottom of page