top of page

Németh Tímea

Alapító, ügyvezető igazgató​

Németh Tímea

1998 óta dolgozom a marketing szakmában, folyamatosan képzem magam több területet is kipróbálva / FMCG, IT-TECH, Idegenforgalom /, hogy minél átfogóbb képem lehessen az aktuális piacról, kutatva az újabb és egyedi marketing eszközöket. Nagyon fontos számomra a jókedvű, szórakoztató közös időtöltés, amelyben az egészséges versenyszellem motiválja a résztvevőket a jobb eredmény eléréshez. Az évek során álmodtam meg és dolgoztam ki csapatommal a mókásabbnál mókásabb programokat, jótékonysági rendezvényeket. Fontos számomra a társadalmi felelősségvállalás. Szeretek az emberek arcára a játékainkkal mosolyt csalni, örömet szerezni.

 

/Flúgos Anyátok/

Bánhalmi Norbert

Alapító, art director​

Örök álmodozó, mániákus alkotó, aki életre kelti a gondolatokat, akinek a szótárából kimaradt a lehetetlen és a félelem szó. A világ apró fogaskereke, akinek fő célja, hogy létével nap mint nap mosolyt csaljon a világ arcára.

Bánhalmi Norbert
Bancsók Lilnda Laura

Bancsók Linda Laura

Rendezvényszervező

Több mint egy évtizede foglalkozom különböző projektek irányításával, sales- kommunikáció- és pénzügyi területen. Szívügyem a rászoruló, beteg gyermekek támogatása, segítése. Lehetőségem nyílt ebben a kivételes csapatban dolgozni, így minden területen örömömet lelem a munkavégzésben. Célom, hogy ennek az élménynek te is részese legyél. Gyere és Flúgoskodj Te is velünk!

Tóth László Rudolf

Rendezvényszervező. logisztikai vezető

Már tizenévesen foglalkoztatott a rendezvények szervezése hangosítása, melynek lebonyolításában oroszlánrészt vállaltam. Néhány évvel később kezdtem el komolyabban foglalkozni a fotózással. Ekkor találkoztam Bánhalmi Norbival, és 2006-ban megalapítottuk a HIPStudiot. Médiareferensként, rendezvényszervezőként a Magyar autósportok Mekkájának hazai és külföldi eseményeit tarthattam kézben, így abban a szerencsében részesülhettem, hogy hobbim, egyben a munkámmá vált a Hungaroringen. 2009-ben útjára indult a Flúgos Futam, mely egy igazi Nagy Szerelem lett az életemben.

Tóth László Rudolf
Szabadics Gergely

Szabadics Gergely

Flúgos vezető animátor

A Flúgos családnak 2013 óta vagyok a tagja. Egy budapesti kalandparkban szerzett több mint 8 évnyi animátori és csapatépítési tapasztalatommal növelem családunk szakmai tudásbázisát. Legyen az lány- és legénybúcsú, születésnap, kocsmatúra, csapatépítés, igazi egyedi mókában lesz részed.  Arra törekszem, hogy minden rendezvényünk maradandó élményt nyújtson minden kedves résztvevőnknek! Találkozunk legközelebb!

bottom of page